Startar vår nya film expedition!


Slussen, Orust, Sverige 10/8-2016

I samarbete med SVT är vi nu redo för vår nya film expedition. Äventyret börjar vid vår vackra svenska västkust. Härifrån kommer vi senare att segla norrut, mot de fantastiska fjordarna i Nordnorge.



Till att börja med blir det nu dykning och filmning i skärgården här hemma vid Orust, i Gullmarn och utanför Lysekil med omnejd, innan det är dags att fortsätta färden norrut senare i september.

Vårt hem, eller "mitt flytande slott", som jag brukar kalla henne, är "Eja af Slussen", vår 45ft segelbåt, som återigen blir vår dyk- och filmbas, och vårt hem de kommande månaderna framöver :-)




Från Orust, styrs sedan kursen norrut till Nordnorge för att där börja leta efter havets majestätiska jättar. Det är späckhuggarna och knölvalarna vi vill filma och snorkla med. Dessa valar har, under de senaste åren, samlats under vinterhalvåret i enorma mängder i trakterna kring Troms...

Kommer vi att hitta dem, och vilka upplevelser väntar på oss?




.
Ett kallt och spännande äventyr väntar oss med andra ord!! Men låt oss först börja här och nu, på Orust, under augusti månad 2016...

Fler uppdateringar från detta fantastiska äventyr kommer snart!







.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar